dinsdag 2 juli 2013

De zomervakantie van 2013

Dag leerlingen en ouder(s),

Via deze weg wil ik iedereen nog eens flink in de bloemetjes zetten en bedanken voor de mooie geschenken! Het was dit jaar niet altijd even gemakkelijk wat wiskunde, taal of andere vakken betreft. Toch heeft iedereen meer dan zijn best gedaan om de eindmeet te halen. Als meester kan ik dus niet meer vragen.

Het nieuwe schooljaar (2013-2014) zal heel wat nieuws met zich meebrengen. De basisschool Dol-Fijn blijft zich immers 200% inzetten voor nieuwigheden die het leren en aangenaam klasklimaat bevorderen.

Zo kunnen we rekenen op de invoering van een huiswerkklas vanaf 2 september 2013. Hierin kunnen kinderen in alle rust starten met studeren en/of huiswerk. Fijn !!

Vanaf 2 september krijgt onze basisschool ook het gezelschap van 9 nieuwe leerlingen (aantal onder voorbehoud) die zullen starten in het 6e leerjaar. Het betreft kinderen die extra vaardig zijn met een voetbal en regelmatig ook uit de klas verdwijnen om training te volgen. Spannend !

Tenslotte ben ik ook erg blij met de reacties die tevoorschijn komen op de blog ! Dit mag voor mij enkel en alleen gaan toenemen in de toekomst ! Fijne zomervakantie iedereen !


Meester Nicolas

1 opmerking:

  1. Dag iedereen hoe gaat het ik zal julli heel hard missen toto in het 6 de daagg gr jovana :P

    BeantwoordenVerwijderen